La ce vă puteți aștepta dacă alegeți ca să faceți școala de șoferi sub îndrumarea mea?
1. În primul rînd la respectarea cu strictețe a obligațiilor pe care le puteți vedea aici.
În plus:
2. Pentru confortul dumneavoastră și pentru ca să economisiți timp, locurile de începere și finalizare a ședințelor de practică auto vor fi la locațiile pe care le stabiliți.
* Atenție! Locațiile indicate pentru îneperea și finalizarea ședințelor de practică auto, trebuie să se afle într-una dintre localitățile: Timișoara, Dumbrăvița, Giroc, Chișoda, Ciarda Roșie și să dispună de spațiu de oprire regulamentară (parcare între blocuri, parcare centru comercial, stradă cu locuri de parcare libere).
3. Vă reamintesc cu 24 de ore înainte, prin intermediul unui S.M.S. că următoarea zi aveți ședință de conducere la ora, minutul și locația stabilită.
4. Vă programez la orele de practică în intervalele zilnice preferate, funcție de programul de lucru sau școală al dumneavoastră. Eu am programul de lucru în totalitate dedicat acestei meserii.
5. Nu se pune pune problema de a-mi forma experiența pe banii dumneavoastră.
Am experiență 13 ani și peste 1.000 cursanți pregătiți pentru obținerea permisului de conducere pentru profesionoști ( categoriile C și C+E) și încă 20 de ani în pregătirea cursanților ce doresc să devină conducători auto pentru autovehicule din categoria B.
Deci în total am peste 33 de ani experiență în pregătirea cursanților în care am parcurs peste 1.400.000 km la dubla comandă a autovehiculelor de școala de șoferi.
6. Autovehiculul de școală este nou, deci aveți siguranța că nu se vor amâna ședințele de conducere din pricina defectării frecvente.
7. Autovehiculul de practică este pe benzină, având motor mic (de 0.9) ceea ce garantează că odată obținut dreptul de a conduce veți fi capabili să conduceți orice autovehicul din cele de care se conduc cu categoria B de permis auto.
contact înscriere la scoala de soferi Timisoara înscriere la scoala de soferi timisoara prin Wp înscriere la scoala de soferi în Timisoara prin Telegram
Instructor auto Florian Chiricheș
0722-788.031