Experiență în profesia de instructor auto.

* Începând cu anul 1991 până în prezent, am profesat la mai multe școli de șoferi cu renume în Timișoara.
* Am pregătit conducători auto în vederea obținerii permiselor de conducere categoriile C, C + E între anii 1991 -2003 la următoarele școli de șoferi din Timișoara: școala de șoferi a Ministerului Apărării Naționale de la Săcălaz, Eurobau, Tudo Timișoara, Blitz Timișoara.
* Am pregătit cursanți, în vederea obținerii permiselor de conducere categoria B din anul 1991 până în prezent, la următoarele școli de șoferi: Lemonia, Blitz Timișoara, M.L.V., Euro Driver Company.
Instructor auto Florian Chiricheș din Timișoara.
* Am îndrumat peste 3000 de cursanți pentru a deprinde îndemânările necesare obținerii permiselor de conducere a autovehiculelor din categoriile B, B E, C și CE.
* Am parcurs peste 1,2 milioane de kilometrii la dubla comandă a autovehiculelor de școală.
* Posed cunoștințe temeinice de psihopedagogie, metodică, legislație rutieră, conduită și conducere preventivă, conducere defensivă și dinamica traficului.
* Mă consider un instructor auto de carieră, serios, calm, răbdător, perseverent, corect , punctual, iar pentru cei care contează, sunt nefumător.
* Profesia de instructor auto este tradiție în familia Chiricheș din anul 1972, tatăl meu a fost tot instructor auto dar și profesor de legislație rutieră.
Atestat de instructor auto, model recent.
Contact pentru detalii ori înscriere la școala de șoferi prin apel telefonic sau mesaje pe WhatsApp: Instructor auto Florian Chiricheș telefon: 0722788031.