Atenție!
* Înainte de a lua decizia de a vă înscrie la școala de șoferi, trebuie să aveți în vedere faptul că din cauza lipsei de personal în cadrul biroului de examinări, timpul de așteptare până la susținerea examenelor este destul de lung.
* Timpul minim de desfășurare a cursurilor școlii de șoferi până la examenul de sală este de minim 5 săptămâni, după ridicarea dosarului de la secretariatul școlii de șoferi în 2 zile puteți susține examenul teoretic, iar după promovarea examenului teoretic vor mai trece circca 7 săptămâni până veți putea susține examenul practic.
* Trebuie să știți că pregătirea depinde de școlile de șoferi, dar examenele depind de disponibilitățile Direcției de permise auto și înmatricularea autovehiculelor Timiș.
* Școala de șoferi nu poate interveni în vreun fel pentru urgentarea examenelor.
* Persoanele care au domiciliul stabil în județul CS, sau alte județe în care timpul de așteptare este mai scurt (1 zi pentru sală și 1-2 săptămâni pt. traseu), sunt avantajate pentru că pot susține examenele acolo și nu are rost să obțină viză de flotant în județul TM.

Atenție!
1. Persoanele care la momentul examenului de sală nu pot face dovada că au domiciliul sau reședința (flotantul) în județul Timiș, pot urma cursurile pentru obținerea permisului de conducere auto în Timișoara, dar vor susține examenul (atât teoretic cât și practic) pentru obținerea permisului auto în județul de domiciliu.
Din 15.09.2024 chiar și fără flotant, examenul teoretic poate fi susținut în Timișoara, dar cel practic numai în județul de domiciliu.
2. Este important ca persoanele care urmează să împlinească vâsta de 18 ani, să întreprindă cu 2-3 luni înaintea majoratului demersurile necesare schimbării actului de identitate.

Dacă ați decis că este momentul ca și dumneavoastră să vă înscrieți la cursurile școlii de șoferi pentru obținerea permisului de conducere categoria B, va trebui să urmați etapele de mai jos:

1. Mă contactați telefonic la numărul 0722788031 sau prin mesaj Whatsapp pentru a afla dacă mai am locuri libere în serie, dacă nu mă voi afla în concediu în perioada următoare și a vă rezerva un loc pentru înscrierea la școala de șoferi.
2. Viziți medicul dumneavoastră de familie, pentru a obține acordul de a începe școala de șoferi.
Medicul de familie vă va elibera o adeverință din care să reiasă cu nu suferiți de boli incompatibile cu activitatea de conducere a autovehiculelor.
* Această adeverință este neapărat necesară pentru a fi primiți la policlinica unde veți fi verificați medical.
Înscrierea la școala de șoferi în vederea obținerii permisului de conducere categoria B.
3. Vă prezentați la Policlinica Sănătatea , pe strada: Ștefan cel Mare, numărul: 54 având asupra dumneavoastră buletinul și adeverința de la medicul de familie.
* La solicitarea doamnei asistente de a-i "înmâna fișa de școlarizare" veți afirma că o voi duce eu la Policlinică, ulterior înscrierii la școala de șoferi. Dacă sunteți întrebați: - Care este numele școlii de șoferi? Răspunsul va fi: scoala de soferi Timișoara Best Drive.
* La parterul Policlinicii veți obține fișa medicală, pentru care veți plăti 50 de lei, iar la etajul 1 veți obține avizul psihologic pentru care veți achita suma de 60 de lei.
* Valabilitatea ambelor acte este de 12 luni de la momentul eliberării lor.
Click pe imaginea hărții pentru a intra pe Google Maps cu direcția Policlinicii Sănătatea.
Google maps către Policlinica Sănătatea.

Programul Policlinici Sănătatea de pe strada: Ștefan cel Mare, numărul: 54:

Luni - Vineri:
În intervalul orar: 9.00 - 14.00.

* Este necesar să ajungeți la Policlinică cel târziu la ora 12.00, pentru că veți petrece acolo cam două ore.
4. Obțineți un cazier auto având mențiunea "Școala de șoferi" sau "Examen auto".

Cazierul obținut online, pe Ghiseul.ro nu este acceptat de către biroul de examinări în dosarul de examinare pentru obținerea permisului de conducere auto!!! Puteți obține cazierul auto din următoarele trei locații:
1. Sediul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, Serviciul Caziere de pe strada Andrei Mocioni Numerele: 8 - 10 având buletinul asupra dumneavoastră.
* Veți solicita eliberarea unui cazier judiciar pentru "școala de șoferi" (nu mai este necesară completarea unei cereri). Veți primi cazierul pe loc și gratuit.
* Chiar dacă aveți domiciliul în alt județ, puteți obține cazierul de aici.
* Valabilitatea cazierului este de 6 luni din momentul emiterii lui.
Click pe imaginea hărții pentru a intra pe Google Maps cu direcția Serviciul Caziere din cadrul I.J.P. Timiș.
Google Maps direcția Poliția județului Timiș Serviciul Caziere.

Programul Serviciului Caziere de pe Strada Andrei Mocioni: 8 - 10

Luni, Marți și Joi: 8.30 - 12.00 și 13.00 - 16.00.
Miercuri: 9.00 - 13.00 și 14.00 - 18.00.
Vineri: 9.00 - 11.00. și 12.00 - 13.45.
Sâmbătă : 9.00 - 12.00.
2. Secția 3 de Poliție aflată pe Calea Șagului numărul: 16
Click pe imaginea hărții pentru a intra pe Google Maps cu direcția Secția 3 de Poliție
Google Maps direcția Sectia 3 Politie
Programul secției 3 de Poliție aflată pe Calea Șagului numărul: 16:
luni: 9:00 - 12.00
marți: 15:00 - 18.00
miercuri: 9:00 - 12.00
joi: 9:00 - 12.00
3. Secția 4 de Poliție aflată în Piața Avram Iancu numărul: 14 (Zona Mehala)
Click pe imaginea hărții pentru a intra pe Google Maps cu direcția Secția 4 de Poliție
Google Maps direcția Sectia 4 Politie
Programul secției 4 de Poliție aflată în Piața Avram Iancu numărul: 14:
luni: 15:00 - 18.00
marți: 9:00 - 12.00
miercuri: 9:00 - 12.00
joi: 9:00 - 12.00
5. Vă deplasați la oricare ghișeu poștal și achitați contravaloarea permisului auto 89 de lei. Vi se va percepe un comision de 5 lei. Chitanța trebuie păstrată, urmând să fie predată la secretrariatul școlii de șoferi pentru a fi adăugată în dosarul pentru examen.
6. Odată obținute toate aceste acte (avizul psihologic, fișa medicală, cazierul și chitanța pentru editarea permisului auto), având și buletinul asupra dumneavoastră (în total 5 acte), vă veți deplasa la sediul școlii de șoferi Timișoara Best Drive aflat în incinta școlii de șoferi Euro Driver Company, aflat pe Strada Ariadna, Numărul: 43 pentru a le depune la secretariat.
* La secretariat veți completa cererea de înscriere oferită de personalul școlii de șoferi, la numele instructorului ales scrieți: Chiricheș și apoi achitați integral 2.400 lei sau prima rată 800 de lei, cash.
* Odată realizată înscrierea, mă anunțați despre acest fapt, pentru a vă rezerva locul în seria de pregătire practică.
* După înscriere, cursurile de pregătire teroretică vor începe în prima zi de luni a săptămânii care urmează.
* După finalizarea cursurilor de legislație mă veți contacta pentru programarea de comun acord a ședințelor de pregătire practică.
Click pe imaginea hărții pentru a intra pe Google Maps cu direcția școala de șoferi Euro Driver Timișoara.

Școala de șoferi Euro Driver Company Timișoara.

Programul secretariatului școlii de șoferi Timișoara Best Drive:


Luni - Vineri:
În intervalul orar: 8.00 - 16.00.
contact înscriere la scoala de soferi Timisoara înscriere la scoala de soferi timisoara prin Wp înscriere la scoala de soferi în Timisoara prin Telegram
Instructor auto Florian Chiricheș
0722-788.031