Atenție!
* Înainte de a lua decizia de a vă înscrie la școala de șoferi, trebuie să aveți în vedere faptul că din cauza măsurilor de prevenire a răspândirii îmbolnăvirilor cu virusul Sars Cov.2 și a lipsei de personal în cadrul biroului de examinări, timpul de așteptare până la susținerea examenelor a crescut foarte mult.
* Astfel că din momentul înscrierii la școala de șoferi până la examenul de sală va trece cam 7-8 săptămâni, iar după promovarea examenului de sală vor mai trece circca 10-11 săptămâni până veți putea susține examenul de traseu.
* Deci, din momentul înscrierii până în momentul obținerii dreptului de a conduce autovehicule (dacă promovați examenele din prima încercare) va dura cam 17 - 19 săptămâni .
* Trebuie să știți că pregătirea depinde de scolile de soferi iar examenele, de Direcția de permise auto și înmatricularea autovehiculelor Timiș.
* Scoala de soferi nu poate interveni în vreun fel pentru urgentarea examenelor.
* Dacă cineva vă informează că acest răstimp este mai scurt este în necunoștință de cauză, ori are interese obscure.
* Eu prefer să vă aduc acest aspect la cunoștință de la început pentru a avea transparență totală.
Atenție!
* Persoanele care la momentul examenului de sală nu pot face dovada că au domiciliul sau reședința (flotantul) în județul Timiș, pot face scoala de soferi în Timisoara dar vor susține examenul pentru obținerea permisului auto în județul de domiciliu.

Dacă ați decis că este momentul ca și dumneavoastră să vă înscrieți la cursurile școlii de șoferi pentru obținerea permisului de conducere categoria B, va trebui să urmați etapele de mai jos:

1. Mă contactați telefonic sau prin mesaj Whatsapp pentru a afla dacă pot să fac înscrieri. Fiecare instructor poate presta zilnic / lunar un număr limitat de ore de conducere în conformitate cu Codul Muncii. De asemenea, pot fi în perioada de concediu de odihnă ori medical.
2. Dacă pot prelua cursanți, va trebui să contactați medicul dumneavoastră de familie, pentru a obține acordul de a începe școala de șoferi. Medicul de familie vă va elibera o adeverință din care să reiasă cu nu suferiți de boli incompatibile cu activitatea de conducere a autovehiculelor.
* Această adeverință este neapărat necesară pentru a fi primiți la policlinica unde veți fi verificați medical.
Înscrierea la școala de șoferi în vederea obținerii permisului de conducere categoria B.
3. Contactați Policlinica Sănatatea la număul de telefon: 0256219932 , pentru a vă programa la o examinare medicală în vederea obțineri unei fișe medicale necesară pentru obținerea permisului de conducere auto categoria ''B''.
* Vă prezentați la Policlinică, pe strada: Ștefan cel Mare, numărul: 54 având asupra dumneavoastră buletinul și adeverința de la medicul de familie.
* La solicitarea doamnei asistente de a-i "înmâna fișa de școlarizare" veți afirma că o voi duce eu la Policlinică, ulterior înscrierii la școala de șoferi.
* La parterul Policlinicii veți obține fișa medicală, pentru care veți plăti 30 de lei, iar la etajul 1 veți obține avizul psihologic pentru care veți achita suma de 50 de lei.
* Valabilitatea ambelor acte este de 12 luni de la momentul eliberării lor.

Programul Policlinici Sănătatea:

Luni - Vineri:
În intervalul orar: 9.00 - 14.00.

* Este necesar să ajungeți la Policlinică până la ora 12.00, pentru că veți petrece acolo cam două ore.
Click pe imaginea hărții pentru a intra pe Google Maps cu direcția Policlinicii Sănătatea.
Google maps către Policlinica Sănătatea.
4. Vă deplasați la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, Serviciul Caziere de pe Bulevardul Take Ionescu Numerele: 44 - 46 având buletinul la dumneavoastră.
* Veți solicita o cerere tip de la ghișeu în care veți menționa că aveți nevoie de cazier "pentru școala de șoferi", după depunerea cererii la ghișeu, veți primi gratuit și imediat Cazierul Judiciar.
* Chiar dacă aveți domiciliul în alt județ, puteți obține cazierul de aici.
* Valabilitatea cazierului este de 6 luni din momentul emiterii lui.

Programul Serviciului Caziere:

Luni, Marți și Joi:
8.30 - 12.00 și 13.00 - 16.00.

miercuri:
9.00 - 13.00 și 14.00 - 18.00

Vineri:
9.00 - 11.00. și 12.00 - 13.45

Sâmbătă
9.00 - 12.00.
Click pe imaginea hărții pentru a intra pe Google Maps cu direcția Serviciul Caziere din cadrul I.J.P. Timiș.
Google Maps direcția Poliția județului Timiș Serviciul Caziere.
5. Odată obținute toate aceste acte (avizul psihologic, fișa medicală, cazierul), având și buletinul asupra dumneavoastră, vă veți deplasa la sediul școlii de șoferi Euro Driver Company, aflat pe Strada Ariadna, Numărul: 43 pentru a le depune la secretariat.
* La secretariat veți completa cererea de înscriere și veți achita prima rată în valoare de 500 de lei.
* Odată realizată înscrierea, mă anunțați despre acest fapt, pentru a vă rezerva locul în seria de pregătire practică.
* După înscriere, cursurile de pregătire teroretică vor începe în prima zi de luni a săptămânii care urmează.
* După finalizarea cursurilor de legislație mă veți contacta pentru programarea de comun acord a ședințelor de pregătire practică.

Programul secretariatului școlii de șoferi Euro Driver Company Timișoara:


Luni - Vineri:
În intervalul orar: 10.00 - 15.00.

Click pe imaginea hărții pentru a intra pe Google Maps cu direcția școala de șoferi Euro Driver Timișoara.

Școala de șoferi Euro Driver Company Timișoara.
Contact pentru detalii ori înscriere la școala de șoferi prin apel telefonic sau mesaje pe WhatsApp: Instructor auto Florian Chiricheș telefon: 0722788031.