Pregătirea teoretică

* Cursurile de legislație rutieră încep în fiecare zi de luni a fiecărei săptămâni.
* Cursul de legislație rutieră se întinde pe parcursul a 24 de ore didactice, dar cursanții pot depăși în mod gratuit numărul acesta de ore de legislație.
* Domnul profesor inginer Babeu Ion predă la sediul școlii pe Strada Ariadna numărul: 43, zilnic luni-vineri, de la orele 17.00 până la 18.50 cursuri interactive, într-o manieră foarte facil de înțeles pentru toți cursanții.
* În fiecare zi se predă un curs diferit, fiecare curs fiind în continuarea celui din ziua anterioară, fapt pentru care trebuie să participați la toate cursurile, pentru ca pregătirea dumneavoastră să fie completă.
* Trebuie să aveți la dumneavoastră un caiet mare, studențesc, pix, creion, gumă de șters, pentru că se scrie mult.
* Se predă: legislație rutieră, conduita și conducerea preventivă, primul ajutor, mecanică.
* După finalizarea cursului teoretic, mă contactați telefonic pentru a programa de comun acord: data, ora, minutul și locația primei ședințe de conducere auto.

 

Click pe imaginea hărții pentru a intra pe Google Maps cu direcția Scoala de soferi Euro Driver Timisoara.

Școala de șoferi Euro Driver Company Timișoara.

Pregătirea practică

* Autovehiculul "SCOALA" este un LOGAN II 0,9 din anul 2018, având toate dotările.
* Cursul de practică este alcătuit din 15 ședinte de conducere a autovehiculului totalizând 30 de ore didactice. Fiecare ședință de practică în conducerea autovehiculului este compusă din 2 ore. După fiecare 50 de minute de practică beneficiați de 10 minute de pauză.
* Cu 24 de ore înaintea fiecărei ședințe de conducere, vă voi reaminti printr-un S.M.S că următoarea zi veți avea ședință de conducere auto, inclusiv ora, minutul și locația.
* Prima ședință de pregătire va fi cea de inițiere când voi explica în amănunt tehnicile de conducere de bază, urmând ca la următoarele ședințe să abordăm conducerea de la noțiuni introductive și traseu ușor, neaglomerat, spre noțiuni complexe, traseu dificil, manevre de îndemânare, intersecții diverse, apoi la ultimele 2 ședințe de conducere vom simula repetat, examenul de traseu.
* După finalizarea orelor de practică, cursantul ridică de la secretariat, dosarul de examinare.

 

Școala de șoferi categoria B.
contact înscriere la scoala de soferi Timisoara înscriere la scoala de soferi timisoara prin Wp înscriere la scoala de soferi în Timisoara prin Telegram
Instructor auto Florian Chiricheș
0722-788.031